Menu

Dekaler till dina fönster


Att använda sig av digitaltryckta dekaler till dina skyltfönster skapar en snygg helhetsbild och ger kunden en möjlighet att se vad du erbjuder, oavsett om det är tjänster eller varor.

Genom digitaltryck är möjligheterna oändliga och vi kan skapa mer eller mindre vad som helst utifrån dina önskemål.

Som du själv förstår blir därför dina dekaler något personligt och du har en stor chans att sticka ut ur mängden. Det finns alltså en bra möjlighet till att skapa något unikt som dina kunder kommer att ta med sig i minnet även efter de gått förbi ditt skyltfönster.

Tänk lite på dig själv. Vilka skyltfönster minns du, vad är det som gör att du minns dessa?

Är minnet positivt, eller är det faktiskt ett minne för att du tyckte illa om det du såg?

Självklart är alla kunder olika, och man kan aldrig skapa något som alla älskar. Men genom att se till sig själv, se till vad organisationen står för och självklart även erbjuder, så har man en bra grund att utgå ifrån.

Då är det dags att börja fundera på färg, form, eventuella bilder och specialtecken.

En annan fördel med dekaler är att de ofta kan ses på längre avstånd utan att de förstör fönstret eller insynen, med andra ord kan du nå kunder som även går lite längre bort utan att försämra för de kunderna som står utanför fönstret och tittar in. Huvudsaken är att du tänker på att använda rätt plats på fönstret så att du inte skapar o-fokus mellan det som är innanför fönstret och dekalerna på fönstret. Ett kul tips är att försöka få dekaler samt sakerna på insidan att flyta ihop och skapa en egen bild – detta är något som kunder ofta minns och tar till sig.

Har du frågor eller funderingar gällande digitaltryckta dekaler så tveka inte att höra av dig!