Menu

Digitalt tryckta dekaler för ditt fordon


Ett bra sätt att synas på är att se till att organisationens fordon har snygga, digitaltryckta, dekaler på sig. På detta sätt får du “rullande marknadsföring” och ser till att ni syns var gång en medarbetare är ute på jobb eller har ärenden.

Dock får man tänka på att, väljer man detta alternativ så ska det finnas rutiner för hur medarbetarna arbetar när de är iväg. Detta brukar ju vanligtvis finnas redan innan, men då främst handla det om hur medarbetaren ska “sköta sig” vid t.ex. kundmöten.

Men väljer du att dekorera era fordon med dekaler så är det inte bara vid möten som medarbetarna behöver tänka på hur de arbetar, utan nu marknadsför medarbetaren bolaget från den stund hon eller han sätter sig i bilen tills denne är tillbaka på arbetsplatsen igen.

Detta brukar inte vara något problem, men det kan vara bra att se till att det finns rutiner och att medarbetarna är medvetna om detta.

Den stora fördelen är just att du når ut till en större mängd kunder än om det är en skylt på en fast plats. En annan fördel är ju det faktum att en medarbetare finns i närheten av marknadsföringen och på så sätt finns det även möjlighet för kunder att faktiskt komma fram om de har några frågor eller blir intresserade efter de sett dekalen.

Att välja dekal, storlek och färg, beror lite på vilken fordon dekalen ska sitta på. Det ska ännu ge ett proffsigt intryck och skapa en positiv marknadsföring. Dekalen får gärna efterlikna andra skyltar eller rollups hos organisationen så att det blir en sammanhängande marknadsföring och skapar en känsla av seriositet då kunden ofta känner igen dekalens utformning/skylt sedan tidigare.

Känner du dig osäker på vad som är rätt för just dig så tveka inte att höra av dig!