Menu

Fonus skyltar


Fonus begravningsbyrå finns på 179 platser runt om i landet, och har varit verksamma sedan 1945 med att hjälpa till att planera och genomföra vackra begravningar när någon vi älskat somnat in.

De är en av de största byråerna i landet och det är få som idag inte vet vilka de är.

Fonus har sitt speciella typsnitt i namnet, som också verkar som en logo för bolaget.

Att skyltar är viktigt vet vi, att de utstrålar kvalitet och känsla av något professionellt är något som Fonus satt sin vikt på. För tänk dig själv hur du som kund skulle reagera om du kom i kontakt med en Fonus, eller såg reklam för en dem som inte utgav just denna känsla.

Ordet begravning är tungt bara att säga, stava eller ens tänka, vilket ställer höga krav på bolaget som faktiskt väljer ut skyltarna. Och kanske ännu mer på dem som tillverkar dem.

Här måste skyltarna vara så äkta och renodlade som det bara går, och förmedla en trygghet till sina kunder så fort de ser dem. Det får inte finnas otydligheter kring vad byrån gör eller står för, och det är därför viktigt att skyltarna inte skapar förvirring eller ger fel signaler.

Du som kund ska så fort du ser skylten förstå att du kommit rätt, och känna dig trygg i att byrån är seriös och kan erbjuda dig den hjälp du verkligen behöver i denna svåra tid.

Att Fonus därför valt att hålla sina skyltar stilrena, vackra och av god kvalitet skapar just denna känsla för kunden och ser till att denna känsla stannar kvar genom god service, så när kunden väl går och ser skylten på nytt så påminns denne igen om detta.

Vi kan därför belysa Fonus som ett bra exempel för rätt planering och tänk runt sina skyltar, då det idag ger just denna känsla för alla de kunder som ser dem.