Menu

Roll-ups för din utställning


Är det dags att åka på mässa eller ha en utställning? Då är roll-ups något för dig!

Genom att använda sig av en, eller flera roll-ups skapar du bra marknadsföring för dina varor eller tjänster och ger ett snyggt och seriöst intryck till dina kunder och besökare.

En stor fördel med roll-ups är att de även är kanon att använda som avskärmning. Det betyder att om du själv har en större utställning så skapar du tydlighet för vad det är som kunden faktiskt har framför sig, och en gränsdragning för när kunden går vidare till nästa område.

Att använda roll-ups på detta sätt är även smidigt vid mässor då du kan skapa som ett eget litet område utan att det tar upp plats eller förstör genom att förminska ytan.

Roll-ups går att få i massor olika modeller, storlekar och går därför att använda till olika ändamål. Det kan vara till en viss tjänst eller vara som ska marknadsföras eller användas som reklampelare för hela företaget.

Då roll-ups idag även går att få med bilder och väldigt bra djup ger det en känsla av exklusivitet och de företag som använder sig av dem får ofta fler blickar åt sitt håll.

Det du dock ska tänka på är om du skapar en roll-up för ett tillfälle eller för flera. Är det endast för en viss vara, en viss tjänst eller är tanken att du ska kunna använda dig av samma till flera delar inom företaget. Oavsett så är roll-up en effektiv lösning för din marknadsföring som erbjuder flera olika användningsområden, allt ifrån enskilda mässor, utställningar till snygga reklam roll-up som kan användas på plats i butik eller i företaget.

Möjligheterna är många, så tveka därför inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar på vilken roll-up som passar just dig och ditt företag.